Collagen.jpg

COLLAGEN 

 

 

 

 • Högt protein-innehåll (> 96 g)

 • Kollagen är det huvudsakliga proteinet i kroppens bindväv, ligament, senor, ledbrosk och hud

 • Maricol Premiumkvalité - marint kollagen har i sig den högsta biotillgängligheten och en särskilt gynsam struktur av aminosyrorna för maximalt resultat

 • Lågmolykylär peptankollagen


Collagen pure Premium  är så finfördelad att den enkelt rörs ut med vatten. Hydrolyserad kollagen i peptidform behöver inte bryta ner protein till aminosyror då det redan är uppdelat i kortare kedjor av aminosyror. Kollagenet tas då upp snabbt och effektivt. Strukturen på aminosyrorna i Maricol Collagen Premium är helt lik hudens egen uppbyggnad och särskilt bra är de höga innehållen av Glysin (20,9%), Prolin (12,6%) samt Hydroxprolin (10,5%), där nivåerna är 10-20 gånger högre jämfört andra proteiner.

Kollagen är det huvudsakliga proteinet i kroppens bindväv och är en viktig del av ligament, ledbrosk och hud samt även tarmar, senor, blodkärl och flera organ. I våra produkter ingår ett passande dosmått som ger cirka 5 gram kollagenpulver. En förpackning ger då 35 högdoserat dagsportioner. 

Collagen Premium är tillverkat i EU enligt god livsmedelsstandard i en HACCP certifierad miljö. Re-fresh Superfood Maricol Collagen pure Premium har den främsta kvalitén av marint kollagen som vetenskapen kan ta fram av lättabsorberat hydrolyserat kollagen i peptidform. Råvaran kommer från konsumtionsfisk, i ett miljövänligt tillvaratagande av s k biprodukter från rensarbetet. Vi använder ej norsk torsk som dels kan vara en hotad art. Kallgående fisk som norsk torsk är dels även mer fetrik i huden och därför sämre lämpad för kollagen - det går helt enkelt åt mer råvara då.

Maricol Collagen Premium är inte bara marknadens bästa kollagenalternativ. Det är rena och otillsatta produkter i pulverform. Samtidigt ger detta ett riktigt bra pris. Jämfört med produkter i tabletter eller kapslar så kan priset skilja tusentals procent*.

AKTUELLT

Vitamin d3 5000 .jpg

VITAMIN D3 125mcg

 

Vitamin D3 är ett högdoserat D-vitamintillskott från Frimo. D-vitamin är viktigt för immunförsvaret, muskelfunktionen och skelettet.

 • För ett starkt skelett och immunförsvar

 • Viktigt för muskelfunktionen

 • Vanligt bristvitamin i Sverige

 • 5000 µg per kapsel 

 • Prisvärt och högkoncentrerat

 

D-vitamin är ett livsnödvändigt vitamin som spelar en viktig roll för immunförsvaret, skelettet och en fullgod muskelfunktion. Tillsammans med fet fisk så är den bästa källan till D-vitamin solen (detta är förklaringen till varför D-vitamin ofta kallas för ”Solvitaminet”). Eftersom solen på nordliga breddgrader stora delar av året är för svag för att generera en optimal mängd så har D-vitaminbrist lyfts som ett vanligare problem, vilket följaktligen har gjort kosttillskott allt mer populärt.

 

ANMÄL DIG PÅ

VÅRT NYHETSBREV

 • Facebook - White Circle
 • Twitter - White Circle
 • Google+ - White Circle
 

Om oss

Vi är en hälsokostkedja som funnits vid Norska gränsen sedan 1999 och under dessa år skapat stort förtroende hos våra kunder som gärna återkommer till oss.

 

Vår målsättning är att kunden alltid ska få god service och expertis och med våran hjälp kunna må bättre.

Fördelen att handla hos oss

- Personlig service.

- Kunnig och utbildad personal som finns här för   ditt förfogande.

- Alltid bra priser.

- Stort sortiment av kvalitets produkter.

                   ÖPPET TIDER

   Måndag-Fredag 10-19
   Lördag-Söndag 10-19

 

Tfn: +46 (0) 526 400 54

E-post: Veteranen@halsokostbolaget.com  
 

                   ÖPPET TIDER

   Måndag-Fredag 10-19
 
 Lördag                09-15

  
 

Tfn: +46 (0) 526 107 10

E-post: Oslovagen@halsokostbolaget.com  
 

 
Veteranen8
press to zoom
Veteranen11
press to zoom
DSC_3930
press to zoom
DSC_3962
press to zoom
Veteranen5 2
press to zoom
DSC_3965
press to zoom
1/1